Vi er VR Staging - din foretrukne samarbejdspartner

Hvem er VR Staging?


VR Staging er skabt af en ung, innovativ iværksættergruppe med flere års erfaring inden for salg, byggeri, indretning, forretningsudvikling og innovation.

Vores team består blandt andet af konstruktører, arkitekter, 3D-artister og projektledere, som hjælper dit projekt sikkert i mål.

 

Skal vi visualisere noget for dig? Kontakt os på:

+45 5151 4849
INFO@VRSTAGING.DK

 

Hvad er
"staging"?

I dag ved alle i boligbranchen, at boligstyling eller ’staging’ virker. Derfor har vi videreført staging-begrebet, så det matcher nutidens boligmarked.

Fænomenet stammer fra USA, hvor mæglere i mere end 50 år har benyttet sig af en såkaldt ’stager’ til at optimere boliger i salgsprocessen. Næsten halvdelen af alle boliger i større amerikanske byer har haft besøg af en ’stager’ med det formål at gøre en bolig mere attraktiv for købere.

Herhjemme er traditionel staging udbredt, fordi det beviseligt skaber øget interesse og forkorter liggetiden. Traditionel staging er dog en dyr og tidskrævende proces, som ikke matcher boligmarkedets udvikling og forbrugernes digitale adfærd. I dag begynder 95 pct. af alle bolighandler således på nettet.

VR Staging forener det bedste fra begge verdener. Ved hjælp af 3D-visualiseringer tilbyder VR Staging et innovativt salgsværktøj, der gør det muligt for boligkøber at se sig selv og sin familie i boligsælgers hjem. Det sikrer et effektivt salg med markant øget sandsynlighed for at sælge til udbudspris.

Vision, mission
og værdier

VISION

Vores vision er at slå vores navn fast og blive landets førende leverandør af 3D-visualiseringer. Vi vil kendes som en troværdig samarbejdspartner i alle samarbejdsrelationer, og gøre en positiv forskel for vores kunder, samarbejdspartnere og forbrugere.

MISSION

Vores mission er at skabe 3D-visualiseringer, der gør en forskel. Vi har skabt et værktøj, som gør det muligt for boligkøbere at se boligers fulde potentiale ved hjælp af 3D, hvilket hjælper og styrker ejendomsmægleres forretning.

VÆRDIER

  • Innovation: Vi revolutionerer boligmarkedet med et innovativt markedsføringskoncept, hvor boligsælger, ejendomsmægler og boligkøber møder hinanden.
  • Kvalitet: Vi bestræber os på at levere den bedst mulige kvalitet ved at samarbejde med markedets bedste specialister.
  • Kreativitet: Vi lever af gode idéer og kreative tanker. Det er kreativiteten, der præger vores daglige arbejde, og det er ligeledes vores kreativitet, der er årsag til, at vi kan levere markedets bedste løsninger.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Så gi' mig et ring eller skriv en email. Så kan jeg fortælle jer alt om de mange fordele.

Jesper Holm-Jensen Adm. direktør - Partner
T: +45 5151 4849

"Vi teamede op med VR staging, da det for de fleste er svært at forestille sig effekten af vores produkter – visuelt content er essentielt! Generelt set benytter vi os meget af real life cases, da vi som brand vægter troværdighed ekstremt højt. Så når vi engagerer os med en 3D service er det ikke uden overvejelse. VR Staging har, hurtigt og på brief og som en del af en teamindsats leveret nogle super vellykkede renderinger der beviser deres forståelse for dagslysets virkning, indretnings flair og for hvad der skal til af detaljering, for at opnå en høj grad af realisme."

Thomas Gustav Nielsen / Visual Design Lead  VELUX A/S

Thomas Gustav Nielsen / Visual Design Lead VELUX A/S

"Jeg har været yderst tilfreds med VR Staging og samarbejdet omkring projektet, og vi kommer igen, når vores projekt skal realiseres. Ligeledes kan vi medgive vores varmeste anbefalinger."

Vagn Kristensen / Indehaver VK BYG Esbjerg A/S

Vagn Kristensen / Indehaver VK BYG Esbjerg A/S

"Vi havde en ejendom til salg, hvor der var begrænset aktivitet gennem længere tid, hvorfor vi fik tilføjet VR-Staging. Hurtigt efter tilføjelsen oplevede vi en øget aktivitet og ejendommen blev solgt indenfor 3 uger efter produktet var tilført sagen. VR-Staging er et super godt supplement til ejendomme hvor fantasien og kundernes evne til at forestille sættes på prøve."

Jacob Quistgaard / Indehaver home Køge

Jacob Quistgaard / Indehaver home Køge

"Jeg har haft en god oplevelse med brugen af VR Staging på Læssøegade 62 i Kolding. Boligen lå til salg i længere tid uden større aktivitet. Efter vi fik lavet et makeover billede kom der flere fremvisninger og vi fik det solgt med en vis vægt på muligheden for ændringen. Køber har efterfølgende spurgt på yderligere materiale hos jer, og jeg tænker de vil gå videre med ombygningen."

Anders Oechsler / home Kolding Åpark

Anders Oechsler / home Kolding Åpark

”En potentiel køber, til en lejlighed vi havde til salg, ændrede fuldstændig deres holdning i forhold til deres interesse og kommende bud på lejligheden positivt, efter visning af hvordan lejligheden kunne komme til at se ud efter hjælp fra VR-Staging. Kunderne synes herefter at lejligheden levede op til deres behov og afgav derfor også et bud herpå.”

Nicolai Cederholm / Indehaver home Ørestad

Nicolai Cederholm / Indehaver home Ørestad

”Jeg havde en meget positiv oplevelse med VR Staging, da vi oplevede store udfordringer med planløsningen på et af vore huse vi har til salg. Efter vi fik leget med planløsning og illustreret løsningen på et køkken alrum, havde vi flere henvendelser på boligen og generelt mere positive tilbagemeldinger fra kunder. Det kan varmt anbefales herfra.”

Kim Stokholm Kjærbøl / home Greve

Kim Stokholm Kjærbøl / home Greve

"Når vi bruger billeder og specielt video fra VR Staging, ser vi tydeligt en markant stigende interesse for ejendommen."

Luise Winther / home

Luise Winther / home

"Højt serviceniveau og nogle gode produkter gør dem til attraktive samarbejdspartnere."

Tobias Meng / Vejle Mægleren

Tobias Meng / Vejle Mægleren