Derfor skal du Bruge VR Staging

Visualiseringer for ejendomsmæglere


  • Vi har lavet et væld af visualiseringer for ejendomsmæglere på tværs af landets største kæder samt for flere aktører på og uden for boligmarkedet.
  • Derfor tør vi godt slå fast, at vi har styr på det, vi laver.
LINDE ALLE 3, SYGHUS KVATERET, 8700 HORSENS
HAVREVEJ 7, 8464 GALTEN
anemonevej 3, 8680 ry
gunløgsvej 5, 8660 Skanderborg
siriusvej 6, 8400 ebeltoft
Se flere referencer

Hvorfor vælge
VR staging?

Mellem 92 og 95 pct. af alle boligsalg indledes i dag online, hvor potentielle boligkøbere surfer rundt mellem et væld af forskellige boliger.

Det gør det svært som ejendomsmægler at skille sig ud og for boligkøberen i højere grad at vælge en bolig. Derfor har VR Staging skabt et helt nyt markedsføringsværktøj.

 

Udfyld vores kontaktformular nedenfor, for en uforpligtende snak. 

Kontakt os

Se også hvordan en 3D-visualisering hjalp Home Køge, med at sælge ejendommen på Impalavej  på rekordtid
Se case nedenfor.

 

home Køge
Ejendomssalg - home køge

Solgt efter to uger med VR Staging – budskabet er klart: DET VIRKER!

home Køge havde udfordringer med at sælge ejendommen på Impalavej. Med en 3D-visualisering fra VR Staging blev boligen solgt på rekordtid.

Læs mere

Det siger vores kunder


"Vi havde en ejendom til salg, hvor der var begrænset aktivitet gennem længere tid, hvorfor vi fik tilføjet VR-Staging. Hurtigt efter tilføjelsen oplevede vi en øget aktivitet og ejendommen blev solgt indenfor 3 uger efter produktet var tilført sagen. VR-Staging er et super godt supplement til ejendomme hvor fantasien og kundernes evne til at forestille sættes på prøve."

Jacob Quistgaard / Indehaver home Køge

Jacob Quistgaard / Indehaver home Køge

"Jeg har haft en god oplevelse med brugen af VR Staging på Læssøegade 62 i Kolding. Boligen lå til salg i længere tid uden større aktivitet. Efter vi fik lavet et makeover billede kom der flere fremvisninger og vi fik det solgt med en vis vægt på muligheden for ændringen. Køber har efterfølgende spurgt på yderligere materiale hos jer, og jeg tænker de vil gå videre med ombygningen."

Anders Oechsler / home Kolding Åpark

Anders Oechsler / home Kolding Åpark

”En potentiel køber, til en lejlighed vi havde til salg, ændrede fuldstændig deres holdning i forhold til deres interesse og kommende bud på lejligheden positivt, efter visning af hvordan lejligheden kunne komme til at se ud efter hjælp fra VR-Staging. Kunderne synes herefter at lejligheden levede op til deres behov og afgav derfor også et bud herpå.”

Nicolai Cederholm / Indehaver home Ørestad

Nicolai Cederholm / Indehaver home Ørestad

”Jeg havde en meget positiv oplevelse med VR Staging, da vi oplevede store udfordringer med planløsningen på et af vore huse vi har til salg. Efter vi fik leget med planløsning og illustreret løsningen på et køkken alrum, havde vi flere henvendelser på boligen og generelt mere positive tilbagemeldinger fra kunder. Det kan varmt anbefales herfra.”

Kim Stokholm Kjærbøl / home Greve

Kim Stokholm Kjærbøl / home Greve

"Når vi bruger billeder og specielt video fra VR Staging, ser vi tydeligt en markant stigende interesse for ejendommen."

Luise Winther / home Skive

Luise Winther / home Skive

"Højt serviceniveau og nogle gode produkter gør dem til attraktive samarbejdspartnere."

Tobias Meng / Vejle Mægleren

Tobias Meng / Vejle Mægleren

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Jesper Holm-Jensen Adm. direktør - Partner
T: +45 5151 4849