Case VK byg

”Stor tilfredshed med ejendomsudvikling: Vi kommer igen, når vores næste projekt skal realiseres!”


Hos VK Byg Esbjerg A/S er nøgleordene økonomi, individualitet og høj kvalitet. VK Byg Esbjerg har mere end 40 års erfaring indenfor byggeri af kvalitetshuse og er en velrenommeret ejendomsudvikler på Esbjerg-egnen.

Oprindeligt startede virksomheden som Byggefirma Vagn Kristensen. I forbindelse med et planlagt generationsskifte ændrede virksomheden navn til VK Byg Esbjerg A/S. Vores særkende er vores unikke kompetencer indenfor rådgivning i individuelle løsninger.

VK Byg Esbjerg A/S lægger utrolig stor vægt på reelle og realistiske budgetter, for den bedste kundeoplevelse er til gavn for alle parter.

Sådan løser vi opgaven

KUNDENS ØNSKER:

Vi skulle bruge kvalitetsrenderinger til markedsføringsmaterialet på vores projekt, “Vandmandens Kvarter”, som er en ny udstykning i Sørris, hvor 15 nye familier kommer til at nyde godt af områdets natur og faciliteter i henholdsvis dobbelthuse og fritliggende huse. Vi forhørte os hos EDC Gilbert & Madsen i Esbjerg, som er sælgende mægler og de anbefalede, at vi kontaktede VR Staging desangående.

Vores forventninger til kvalitet i forbindelse med markedsføringen af projektet, har været høje og vi har været klar over, hvad vi ville have. Derfor har kravene til projektet også været høje.

LØSNING:

Opgaven har VR Staging løst med fotorealistiske visualiseringer og en rådgivning omkring visuel fremstilling, som har gjort, at projektet i den grad har levet op til både krav og forventninger. Projektledelsen blev varetaget af en bygningskonstruktør, som vidste, hvad han havde med at gøre og snakkede samme sprog som os.

RESULTAT:

VR Staging har leveret et flot stykke arbejde til gavn for vores salg af projektet. De har været vores sparringspartner, såvel som vores leverandør og de har løst opgaven rigtig godt.

”Jeg har været yderst tilfreds med VR Staging og samarbejdet omkring projektet og vi kommer igen, når vores næste projekt skal realiseres,” udtaler Vagn Kristensen, indehaver af VK Byg Esbjerg A/S.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Så gi' mig et ring eller skriv en email. Så kan jeg fortælle jer alt om de mange fordele.

Jesper Holm-Jensen Adm. direktør - Partner
T: +45 5151 4849

Kundereferencer