Case Home Ringsted

”Fortrød fravalg og købte på baggrund af en visualisering”


Home er en af landets førende ejendomsmæglere og lancerede i 2018 home makeover, som er et markedsføringsværktøj, VR Staging står bag.

Home Ringsted er flittig bruger af 3D-visualiseringer i deres markedsføring. Dette er et eksempel fra en konkret sag.

Sådan løser vi opgaven

UDFORDRING:

”Udfordringen er, at mange boligkøbere – især yngre boligkøbere – har svært ved at forestille sig, hvordan en ejendom kan komme til at se ud ved en ombygning. De evner ikke altid at se ud over sælgers nuværende hjem og overser derved potentialet. Det bliver ofte udslagsgivende, når unge købere ser på ældre boliger. De fravælger ganske enkelt boligen på grund af utidssvarende interiør, som eksempelvis var populært for 40 år siden,” fortæller home Ringsted.

Det var også tilfældet på Skovvej ved Ringsted, hvor en villa fra let opdateret villa fra 1970’erne var til salg, men havde svært ved at trænge igennem til de unge købere, som var målgruppen. Der var bl.a. sat en ekstra væg op for at lave ekstra værelser, men det resulterede i små, lukkede rum.

LØSNING:

VR Staging tog imod udfordringen og nedlagde et værelse midt i huset mellem stue og køkken, så visualiseringen i stedet viste ét stort opholdsrum med et fantastisk lysindfald fra fire sider.

Målet var ved at sløjfe et lille værelse for at gøre boligen mere åben, lys og imødekommende.

RESULTAT:

En potentiel køber, der havde set ejendommen cirka tre måneder tidligere men droppede interessen, vendte pludselig tilbage med fornyet interesse.

”Køber spurgte indledningsvis, om ejendommen var blevet moderniseret siden sidst, de havde set den – home makeover er faktisk meget virkelighedstro. Vi fik hurtigt planlagt en ny fremvisning med kunden, som pludselig havde fået et helt nyt syn på ejendommen og faktisk præsenterede et købstilbud straks efter fremvisningen, hvilket endte med et salg,” fortæller home Ringsted.

”Så udover at visualiseringsværktøjet er en stor hjælp for køber, er det naturligvis også en stor hjælp til sælger, som får hjælp til et hurtige og bedre salg”.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Så gi' mig et ring eller skriv en email. Så kan jeg fortælle jer alt om de mange fordele.

Jesper Holm-Jensen Adm. direktør - Partner
T: +45 5151 4849

Kundereferencer