Case Home Ørestad

”Med en visualisering blev køber overbevist om et køb”


”En potentiel køber til en lejlighed, som vi havde sat til salg, valgte i første omgang at springe fra et køb, fordi de var i tvivl om, hvorvidt lejligheden levede op til de ønsker og behov, som de havde”, fortæller home Ørestad.

Sådan løser vi opgaven

UDFORDRING:

Det er et psykologisk faktum, at ni ud af ti af os har begrænsede spatiale evner – altså har svært ved at forestille os plads, rum og strækning. Med andre ord mangler vi rumlig intelligens. Det er et reelt problem, når vi som boligkøbere skal forsøge at forestille os, hvordan vi passer ind i en ny bolig.

LØSNING:

Med udgangspunkt i nogle af de ønsker, som interesserede købere havde luftet, lavede VR Staging en visualisering, hvor der bl.a. blev åbnet op mellem spise- og dagligstue. Samtidig blev gulvene lysnet og opdateret med sildeben.

Målet var i første omgang at skabe ét stort leverum med mere lys, mens gulvene blev opdateret for at imødekomme den herskabelige stil, som resten af lejligheden holder.

RESULTAT:

Køberne havde egentlig fravalgt lejligheden, men efter at have set en visualisering af boligen kom de på andre tanker.

“Efter de havde set, hvordan lejligheden kunne komme til at se ud – med hjælp fra VR Staging – ombestemte de sig og blev enige om, at lejligheden alligevel levede op til deres behov. Herefter afgav de et bud, som førte til et køb,” fortæller home Ørestad.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Så gi' mig et ring eller skriv en email. Så kan jeg fortælle jer alt om de mange fordele.

Jesper Holm-Jensen Adm. direktør - Partner
T: +45 5151 4849

Kundereferencer