Case Home Køge

”Solgt efter to uger med VR Staging – budskabet er klart: DET VIRKER!”


Home er en af landets førende ejendomsmæglere og lancerede i 2018 home makeover, som er et markedsføringsværktøj, VR Staging står bag.

Home Køge er en af de ejendomsmæglere i kæden, som gør mest brug af 3D-visualisering i deres markedsføring. Dette er et eksempel fra en konkret sag.

Sådan løser vi opgaven

UDFORDRING:

”Vi oplever ofte, at folk har overraskende svært ved at forestille sig, hvordan en ejendom kan se ud efter en modernisering eller ombygning og derfor skal hjælpes lidt på vej. En visualisering er klart den letteste vej til at løse den udfordring – og det er lige præcis det, home makeover kan,” fortæller Jacob Quistgaard, Indehaver home Køge.”

På Impalavej havde home Køge en moderniseringsmoden villa fra 1970’erne til salg, men da der kun havde været sporadisk interesse for ejendommen i lidt mere end seks måneder, valgte home Køge at prøve med en home makeover.

LØSNING:

VR Staging udarbejdede en interiør-visualisering, hvor der blev åbnet op mellem køkken og stue, mens gulve, vægge og lofter blev lysnet. Ikke noget revolutionerende.

Målet var at give et billede af, hvordan boligen kunne se ud ved en relativt simpel ombygning og modernisering for få midler.

RESULTAT:

Den nye 3D-visualisering af ejendommen blev tilknyttet den eksisterende sag på home.dk, og efter blot en uge melder den første interesserede køber sig.

”Kun en uge efter den første fremvisning blev ejendommen solgt med en besked fra køberens side om, at de faldt for billedet (visualiseringen, red.). Den viste dem deres drøm med ejendommen, og efterfølgende var planen at føre drømme ud i livet ved en modernisering i overensstemmelse med visualiseringen. Så budskabet er klart: DET VIRKER!,” fortæller home Køge.”

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Så gi' mig et ring eller skriv en email. Så kan jeg fortælle jer alt om de mange fordele.

Jesper Holm-Jensen Adm. direktør - Partner
T: +45 5151 4849

Kundereferencer