Vi har prøvet det før

– og vi er DIN foretrukne samarbejdspartner


Vi har lavet et væld af visualiseringer for ejendomsmæglere på tværs af landets største kæder samt for flere aktører på og uden for boligmarkedet. Derfor tør vi godt slå fast, at vi har styr på det, vi laver.

 

 

Se vores cases og referencer nedenfor

HWAM
virksomhed - hwam

Tæt dialog og fleksibel proces sikrer fortsat samarbejde

HWAM, én af Danmarks største producenter af arkitekttegnede brændeovne, bad os producere miljøbilleder til deres markedsføring. Det blev en spændende proces og endte med et fantastisk resultat og en ny, solid samarbejdspartner.

Læs mere
home Køge
Ejendomssalg - home køge

Solgt efter to uger med VR Staging – budskabet er klart: DET VIRKER!

home Køge havde udfordringer med at sælge ejendommen på Impalavej. Med en 3D-visualisering fra VR Staging blev boligen solgt på rekordtid.

Læs mere
home Ørestad
ejendomssalg - home ørestad

MED ÉN VISUALISERING BLEV KØBER OVERBEVIST OM ET KØB

Køber havde allerede fravalgt boligen, men en visualisering gav lejligheden mere lys og luft - og udmøntede sig i et køb.

Læs mere
Vandmandens Kvarter, Esbjerg
ejendomsudvikling - VK Byg Esbjerg A/S

Vi kommer igen, når vores næste projekt skal realiseres!

VK Byg Esbjerg A/S fokuserede på proces og et resultat af tårnhøj kvalitet, da de valgte VR Staging som leverandør af visualiseringer af ejendomsprojektet Vandmandens Kvarter.

Læs mere
home Ringsted
ejendomssalg - home ringsted

Fortrød fravalg og købte på baggrund af en visualisering

1970'er-villaen på Skovvej i Ringsted blev fravalgt på grund af den utidssvarende stil. En visualisering fra VR Staging gjorde forskellen og åbnede købers øjne for boligens potentiale.

Læs mere
Blomsterhaven, Tilst
ejendomsudvikling - 1927 estate tilst

Knivskarpe visualiseringer solgte boliger allerede på projektstadiet

Når boliger skal sælges allerede på projektstadiet, er det utrolig vigtigt, at køber kan få så realistisk en oplevelse af boligen som muligt. Læs mere om, hvordan VR Staging løste den opgave for 1927 Estate.

Læs mere
Kærgårdsvej 11, Gram, 8660 Skanderborg
Herman Bangs Vej 17, 8660 Skanderborg
Linde Alle 3, Syghus kvateret, 8700 Horsens

"Vi havde en ejendom til salg, hvor der var begrænset aktivitet gennem længere tid, hvorfor vi fik tilføjet VR-Staging. Hurtigt efter tilføjelsen oplevede vi en øget aktivitet og ejendommen blev solgt indenfor 3 uger efter produktet var tilført sagen. VR-Staging er et super godt supplement til ejendomme hvor fantasien og kundernes evne til at forestille sættes på prøve."

Jacob Quistgaard / Indehaver Home Køge

Jacob Quistgaard / Indehaver Home Køge

"Vi teamede op med VR staging, da det for de fleste er svært at forestille sig effekten af vores produkter – visuelt content er essentielt! Generelt set benytter vi os meget af real life cases, da vi som brand vægter troværdighed ekstremt højt. Så når vi engagerer os med en 3D service er det ikke uden overvejelse. VR Staging har, hurtigt og på brief og som en del af en teamindsats leveret nogle super vellykkede renderinger der beviser deres forståelse for dagslysets virkning, indretnings flair og for hvad der skal til af detaljering, for at opnå en høj grad af realisme."

Thomas Gustav Nielsen / Visual Design Lead  VELUX A/S

Thomas Gustav Nielsen / Visual Design Lead VELUX A/S

"Jeg har haft en god oplevelse med brugen af VR Staging på Læssøegade 62 i Kolding. Boligen lå til salg i længere tid uden større aktivitet. Efter vi fik lavet et makeover billede kom der flere fremvisninger og vi fik det solgt med en vis vægt på muligheden for ændringen. Køber har efterfølgende spurgt på yderligere materiale hos jer, og jeg tænker de vil gå videre med ombygningen."

Anders Oechsler / home Kolding Åpark

Anders Oechsler / home Kolding Åpark

”En potentiel køber, til en lejlighed vi havde til salg, ændrede fuldstændig deres holdning i forhold til deres interesse og kommende bud på lejligheden positivt, efter visning af hvordan lejligheden kunne komme til at se ud efter hjælp fra VR-Staging. Kunderne synes herefter at lejligheden levede op til deres behov og afgav derfor også et bud herpå.”

Nicolai Cederholm / Indehaver home Ørestad

Nicolai Cederholm / Indehaver home Ørestad

"Jeg har været yderst tilfreds med VR Staging og samarbejdet omkring projektet, og vi kommer igen, når vores projekt skal realiseres. Ligeledes kan vi medgive vores varmeste anbefalinger."

Vagn Kristensen / Indehaver VK BYG Esbjerg A/S

Vagn Kristensen / Indehaver VK BYG Esbjerg A/S

”Jeg havde en meget positiv oplevelse med VR Staging, da vi oplevede store udfordringer med planløsningen på et af vore huse vi har til salg. Efter vi fik leget med planløsning og illustreret løsningen på et køkken alrum, havde vi flere henvendelser på boligen og generelt mere positive tilbagemeldinger fra kunder. Det kan varmt anbefales herfra.”

Kim Stokholm Kjærbøl / home Greve

Kim Stokholm Kjærbøl / home Greve

"Når vi bruger billeder og specielt video fra VR Staging, ser vi tydeligt en markant stigende interesse for ejendommen."

Luise Winther/home Skive

Luise Winther/home Skive

"Højt serviceniveau og nogle gode produkter gør dem til attraktive samarbejdspartnere."

Tobias Meng / Vejle Mægleren

Tobias Meng / Vejle Mægleren

Kundereferencer